Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v9

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Inredare i Linköping

Här hittar du företag som erbjuder tjänster inom inredning i Linköping. Använd formuläret för att förtydliga just ditt eller företagets behov och få upp till fem förslag från etablerade aktörer inom inredning.

Exempel på tjänster du hittar genom oss är inredare och inredningsarkitekter, dekoratörer och företag som kan hjälpa till med renoveringsarbete. Alla är tillgängliga i Linköping med omnejd.

En förfrågan – många svar

När du bestämt dig för att ta in extern hjälp för ditt inredningsprojekt, din nybyggnation eller din renovering, så återstår förstås frågan om hur du hittar prisvärda alternativ.

Chanserna är goda att det finns många kompetenta inredningsarkitekter och dekoratörer i Linköping, men att hitta dem och sedan kontakta dem en och en för att be om offerter är svårt och tidskrävande.

Genom vårt kontaktformulär går det dock snabbt att komma i kontakt med rätt professionella som dessutom finns tillgängliga när du önskar det.

När du skickar in din förfrågan kommer vi nämligen att lämna den vidare till vår samarbetspartner som har en stor mängd anslutna företag inom inredning i sin databas. Din förfrågan matchas sedan med de företag i Linköping som kan erbjuda precis det du vill ha hjälp med och sedan får du kontakt med upp till fem av dem.
 

Jämför priser och kunskaper

När du ber om hjälp med exempelvis inredning, så är det bra att vara så detaljerad som möjligt. Det ökar chanserna för att du ska matchas ihop med precis rätt inredare som har kunskaperna om den typ av inredning du vill ha. Dessutom blir det lättare för dem att lämna ett korrekt prisförslag om de har alla detaljer för ditt projekt.

Förutom att beskriva den typ av bostad eller rum det gäller (gärna med mått), så kan det också ofta vara till hjälp att nämna en typ av design som du har som inspiration och förebild för det du tänker dig.

Din inredare finns någonstans där ute i Linköping, och det första steget mot att hitta denne är att skicka in din kostnadsfria förfrågan!

Våra senaste förfrågningar

Jesper bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Hej,
Vi har köpt ett renoveringsobjekt i Klagshamn och skulle vilja ha hjälp med förslag på rumsfördelning, kök, badrum osv.
Mvh Jesper

veronika bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Hej, jag kommer att kopa en lagenhet framover. Kommer formodligen vara en 2ROK pa ca 60-70kvm. Jag kommer behova hjalp med tips och allt vad som galler inredningen av mitt nya hem, hitta ratt mobler etc etc. Skulle vilja veta vad det skulle kosta pa…

Elisabeth bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Hjälp med planlösning och inredning av 109 kvm på Östermalm, aktuellt är bostaden 3 rok, men behöver bli 4 rok.

Ann-Katrine bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Hej!
Bor i en 2- rums lägenhet i Tyresö.
Är i behov av hjälp med inredningstips med både färg och inredning.
Tänkte börja med sovrummet.
Vänligen
Ann-Katrine Karlsson.

Helen bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Inredning av en bostadsrätt på 5 rum, 118 kvm. Är en nybyggd lägenhet som ligger i Klövsjö. Behöver främst hjälp med möbler, lampor, tavlor. Mindre inredningsdetaljer kan vi eventuellt fixa själv t ex konstgjorda blommor.

Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Har köpt ett modernt hus i Sundsvall som vi ska flytta in till inom några månader. Skulle vilja anlita en inredningsarkitekt som hjälper till att välja möbler med mera. Även tips på placering.

Ahmed bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Hej! Jag ska flytta in till en nyproduktion i Örebro (Södra Ladugårdsängen, Sportflygaren). En liten 1:a på 25kvm. Den enda möbeln jag äger är en 90x210 säng. Jag behöver hjälp med resten av inredningen då jag tycker det är väldigt svårt med så lite utrymme.…

Marie bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Inredning av balkong
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.