Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v9

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Inredare i Stockholm

Här hittar du företag som erbjuder tjänster inom inredning i Stockholm. Använd formuläret för att förtydliga just ditt eller företagets behov och få upp till fem förslag från etablerade aktörer inom inredning.

Exempel på tjänster du hittar genom oss är inredare och inredningsarkitekter, dekoratörer och företag som kan hjälpa till med renoveringsarbete. Alla är tillgängliga i Stockholm med omnejd.

En förfrågan – många svar

När du bestämt dig för att ta in extern hjälp för ditt inredningsprojekt, din nybyggnation eller din renovering, så återstår förstås frågan om hur du hittar prisvärda alternativ.

Chanserna är goda att det finns många kompetenta inredningsarkitekter och dekoratörer i Stockholm, men att hitta dem och sedan kontakta dem en och en för att be om offerter är svårt och tidskrävande.

Genom vårt kontaktformulär går det dock snabbt att komma i kontakt med rätt professionella som dessutom finns tillgängliga när du önskar det.

När du skickar in din förfrågan kommer vi nämligen att lämna den vidare till vår samarbetspartner som har en stor mängd anslutna företag inom inredning i sin databas. Din förfrågan matchas sedan med de företag i Stockholm som kan erbjuda precis det du vill ha hjälp med och sedan får du kontakt med upp till fem av dem.
 

Jämför priser och kunskaper

När du ber om hjälp med exempelvis inredning, så är det bra att vara så detaljerad som möjligt. Det ökar chanserna för att du ska matchas ihop med precis rätt inredare som har kunskaperna om den typ av inredning du vill ha. Dessutom blir det lättare för dem att lämna ett korrekt prisförslag om de har alla detaljer för ditt projekt.

Förutom att beskriva den typ av bostad eller rum det gäller (gärna med mått), så kan det också ofta vara till hjälp att nämna en typ av design som du har som inspiration och förebild för det du tänker dig.

Din inredare finns någonstans där ute i Stockholm, och det första steget mot att hitta denne är att skicka in din kostnadsfria förfrågan!

Våra senaste förfrågningar

Eva bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Jag vill ha hjälp med att göra en 3- rums lägenhet mysig, hemtrevlig men framförallt funktionell och praktisk för 2 yngre pensionärer.
Ljussättningen är viktig för att skapa stämning. Det behövs inga jätteinköp av möbler, mer komplettering.

Fredrik bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Har köpt ett modernt hus i Sundsvall som vi ska flytta in till inom några månader. Skulle vilja anlita en inredningsarkitekt som hjälper till att välja möbler med mera. Även tips på placering.

Anna bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Anna

Pernilla bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Inreda lägenhet, 2 rok, 67 kvm

Haidie bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Råd och tips och hjälp med gardiner sy upp och sätta upp i kök

Hanna bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Jag vill ha hjälp med att inreda mitt vardagsrum till att bli modernt och mysigt. Inte för mörkt men inte heller för ljust, det ska vara en balans. Sedan får inredaren fria händer i princip, jag vill ha kvar mina två växter och en hörna…

Berta bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Inredning av en 1,5 rum o h känns Älmhult

Charlotta bad om offert för Hus & Fastighet - Inredningsarkitekt

Vi behöver hjälp med att planera vårt lilla kök som skall matcha vårt matrum. Vi har fastnat och har svårt att se vad som blir mest praktiskt och snyggast.
Vi har tittat på kök från Ballingslöv, men kan även tänka oss Ikea. det är ca 30…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.